četvrtak, 5. prosinca 2019.

Kakav sex odgovara tvom omiljenom metal bendu

Šta ide bolje jedno s drugim od sexa i metal muzike! Mada sam uvijek govorio da manjak sexa utiče na žestinu metal muzike (što ga je manje - to je brutalnije), ali ako već imate luksuz da upražnjavate sex, onda zašto ne uživati i u metalu.

U nastavku teksta checkirajte kakav seks odgovara kojem metal bendu.

Iron Maiden
Ajd recimo da to tako izgleda
Klasični seks. Dvoje se nađu i sobi punoj heavy metal postera i seksaju se, full sa maramama oko glave, lancima oko vrata i kožnim narukvicama na rukama. Ona malo skače po njemu, on po njoj, počupaju malo kosu jedno drugom i svi sretni.

Slayer
Zdravo je malo udaranja, radi cirkulacije
Slično kao Iron Maiden, samo je akcija dosta življa: On nju lupa po guzi ko da je poker aparat, ona njega grebe po leđima ko da će ga nastrugati po pizzi (kontaš aaa)... i naravno oboma se frizure ne pokvare. Lupaju im komšije zbog „Angel of Death“ koji piči na maksimumu, ne čuje se ezan 100 metara dalje.

Cradle of Filth
Eto BBW gotičarke da ti pojede dušu
Malo punija ženska u korzetu sjedi na liku vezanom za krevet i grize ga po vratu. Noktima ga grebe po rukama i prsima i siše mu krv (pored ostalih stvari koje se sišu). Lik je tu mršav, crne duge kose i ne može ustati ispod nje sve i da nije vezan, al hajd', ima se na šta vaditi. Naravno, na zidu je pentagram, pored kreveta Ouija tabla, a crna mačka gleda sa fotelje.

Mastodon
... a sad se izvini komšiji što je nagazio na tvoju lego kockicu dok nisi bio kući
Njih dvoje su istetovirani do za vrat (doslovno). Došli su kod njega sa craft pive i veganskog burgera i počeli su tako što je on prvo rekao da je feminista i da poštuje kao ženu, a zatim je pitao da se ona slaže s tim da on siše njen klitoris, uz to pazeći da ne povrijedi njena prava kao žene. Na kraju ga je izvadio i svršio u kondom i izvinio se majci prirodi što je ispustio više CO2 nego inače.

Bring me the Horizon
Pazi dragi da me ne boli koliko boli normalne ljude kad neko pusti BMTH
Dva nerazvijena gay dečkića od po 45 - 50 kg jebu se i paze da ne povrijede jedan drugom osjećaje, jer ipak oni su EMOtivna stvorenja koja niko ne razumije.

Metallica
Bolje se raspasti na vrijeme nego biti ko Metallica
Par počinje seks dobro (nešto između Iron Maidena i Slayera), i onda, na pola puta, krenu eskperimentisati, izmišljati nekakve poze i na kraju im seks ne liči ni na šta. Na kraju ostanu skupa jer imaju bruku para.

Sepultura
Džaba što si crnac, kad ne ide ne ide
Slično k'o i Metallica, samo seks počinje žešće i na kraju raskinu: ona nađe crnca koji nema pojma, a on se navuče na gandžu, izgledati k'o beskućnik i zaboravi jebati.


Nirvana
Nažalost, samo se šalio
Krenu dosadno, bude dosadno sve vrijeme i na kraju ona se ubije od dosade a on se doslovno ubije.

Rammstein
Prva slika koja izađe kad ukucaš "Rammstein"
Dvoje uvedu s klupe trećeg igrača, pripreme brdo „igračaka“ i igraju Prince of Perversia. Of skroz, njih dvoje su u lateksu, ovaj treći lik (ili likica) ne mora uopšte biti insan (i lutka će doći k'o šaka na oko). Prvo se malo bičuju, on njoj gura butt plug... pa ona njemu butt plug, guraju vibrator gdje god se može ugurati (mislim da bi vibrator u uhu ekšli djelovao opuštajuće) pa onda dođe treći lik (ili likica sa strap on-om) i jebe ih oboje...

Type O Negative
Šuti bolan, romantika
Ona je prepička, on je vrh lik i zadaju se u mračnoj sobi, osvijetljenoj možda samo zelenim neonkama, piju Jack Daniels, strastveno se ljube, trgaju odjeću jedno s drugog... ma Marc Dorcel bi im pozavidjeli.

Sabaton
Sabaton - jedini bend koji je tenkove učinio gej a Drugi svjetski rat k'o posjetu Disneylandu
Dva lika se guze u autu, dok slušaju „Primo Victoria“ i zamišljaju da su u tenku.

Napalm Death
Minut i dosta, šta bi ti, nije ti rođendan
On uđe u nju jednom... i svrši. Gotov seks.


Rhapsody
Ma ja, sigurno to tako izgleda
Dvoje se seksaju obučeni u likove iz D&D: ona je neka sexy druidica, on je ratnik, i dok je na njoj vitla plastičnim mačem i zamišlja da jaše konja dok lovi zmaja... i u po frke zaboravi da uopšte jebe... a onda bacaju polyhedral dice da vide hoće li uopšte nastavljati sa seksom.

Tool
Intelligence is sexy (ako imaš 150 kg)
Dvoje se skidaju dok slušaju “Lateralus” i kontempliraju seks koji treba da se desi, a onda pokušavaju da se jebu koristeći Fibonaccijev niz… i onda kad skontaju da ne ide (jer oboje imaju kondicije i pokretljivosti za nanu od 70 godina) sjednu, zalijepe se LSD-om i raspravljaju o smislu života.

Belphegor
I'll just leave this here
Dvoje su u BDSM fazonu: vežu se užadima, bičuju se, gutaju pljuvačku jedno drugom, on nju veže lisicama za plafon pa je udara bičem po guzi, ona njega veže za krevet pa staje štiklom na jaja, on njoj gura šaku u usta, ona njega voda na povocu... pa onda se režu žiletom i crtaju urezuju pentagrame jedno drugom... a onda dođe Sotona i jebe ih oboje.

Burzum
Sex ikona našeg doba
Dvoje... ma nema šanse da će se iko ikad jebat uz Burzum.

Cannibal Corpse
Nema seksa dok mrtva glava ne padne
Krenu brutalno, ona njega grebe i grize, on nju davi UFC zahvatima, ona skače po njemu i zabada mu nokte u prsa, on joj pokušava slomiti ruke i noge, ona njega lupa armaturom u glavu, on nju udara laktom u facu, ona njega sjekirom u stomak, on nju čekičem u facu... i svi na kraju svrše krv.

Regurgitate
Oprati ruke poslije, akumulatorskom kiselinom ako je moguće
Prvo se mažu govnima, pa povraćaju, pa onda pojedu ispovraćano, pa opet povrate… i na kraju dignu kuću u zrak dinamitom, jer je prošla tačku do koje se može očistiti.

Nema komentara:

Objavi komentar